Meer data voor minder geld! Data recovery
 • Kantoormachines

 • Kantoorbenodigheden

   

  Indien u nood heeft aan copiers/printers of multifunctional, kunnen wij  helpen.

  We zijn een partner die u met de nodige zorg behandelt. Een persoonlijke opvolging, professioneel en op maat.
  Iemand die meedenkt met uw organisatie en adviseert. Een partner die, verder kijkend dan hier en vandaag, de veranderende noden in en rond uw organisatie detecteert en u daarvoor de gepaste oplossingen aanreikt.

  Datatabytes verzekert u als klant de kracht en know-how van een multinational met de aandacht en service van een lokaal bedrijf.

  Omdat communicatie belangrijk is hebben wij reeds voor u de beste partners uitgekozen. De meest gunstige invulling voor uw organisatie geven we samen !

 • Digitale borden

  Met onze specifieke oplossingen voor het onderwijs maken we het verschil. We zorgen voor topkwaliteit en bieden een goede ondersteuning, dat bewijzen de succesverhalen. Service en bereikbaarheid dragen we hoog in het vaandel.

 • Multifunctionals

  Echt veelzijdig voor uw onderneming, verricht alle handelingen in een mum van tijd. Alles-in-1 in plaats van 4-door-4, bespaart u veel kostbare kantoorruimte en daarnaast investeringsruimte. Minimale investeringen door één apparaat te kopen met alle functies die u nodig heeft in plaats van vier separate apparaten. U kunt bij OKI kiezen voor 4-in-1, 3-in-1 en 2-in-1 apparaten. Want wat u toch niet gaat gebruiken heeft u ook niet nodig!

 • Service

  Bij ons draait service niet alleen om het leveren en onderhouden van materiaal. Onze technici en service partners engageren zich om uw workflow te begrijpen en op die manier u van een flexibel productaanbod te kunnen voorzien dat perfect past bij uw bedrijf, ongeacht de grootte ervan. Diezelfde flexibility is inbegrepen in ons service-aanbod, dat ook op uw individuele noden wordt afgestemd. En dat is slechts het begin.

 • Kantoormachines

  Onze kantoormachines kunnen in verschillende snelheden printen, scannen en kopiëren. Onze line-up bestaat uit kleuren- en zwart-wit-kantoormachines multifunctionals en bureauprinters. Allemaal blinken ze uit in duurzaamheid, gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

  voor meer info klik hier