Meer data voor minder geld! Data recovery
 • datarecovery

 • Hoe gaan we te werk

  Nadat we uwe drager (media/harde schijf) ontvangen hebben (opsturen, zelf binnenbrengen of kan tegen vergoeding ook opgehaald worden), gaan we van start met een gratis vooronderzoek.


  De oorzaak van dataverlies kan variëren van softwarematige beschadigingen tot fysieke beschadigingen aan uw mediadrager. Daarom is het belangrijk om eerst de mediadrager te analyseren om te vast te stellen wat er aan de hand is.
  Onze medewerkers kunnen exact vaststellen wat de beschadiging is, wat een eventuele oplossing kan zijn, wat de kosten zijn en natuurlijk hoe lang het gaat duren. In overleg met u, zullen wij er alles aan doen om uw data snel te herstellen. Voor elk soort beschadiging is er wel een oplossing.

  Analyse is geheel gratis en vrijblijvend.

   

 • Logies Probleem

  Indien het een logies probleem is, d.w.z. een softwarematige probleem (geen fysische en geen elektronische schade).

  kunnen we heel snel de verloren bestanden terug halen zonder  labo werken. dit is ook de goedkoopste recovery.

  Dit kan al vanaf 89 euro excl. btw

 • Eleketronische Probleem

  Dit wil zeggen dat er iets mis is met de pcb (moederbord/printplaat) in sommige gevallen kan dit herstelt worden, meestal moet deze vervangen worden.

  dit kan al vanaf 189 euro excl. btw

 • Mechanische Probleem

  Dit wil zeggen dat de harde schijf een defect heeft, hetzij de schijven, leeskoppen, motor enz..., de werken om dit te herstellen moeten altijd in een labo gebeuren (stofvrije omgeving), omdat de platters (schijven) zeer gevoelig zijn voor stof.

  Dit kan al vanaf 389 euro excl.btw

 • datarecovery

  datarecovery de reddende engel voor je data!

   

  Datarecovery Databytes herstelt je defecte harde schijf, Onze data recovery-process geldt voor Windows, Mac en Linux, en alle harde schijf-merken. Wij zorgen voor een voorspoedige datarecovery van al je waardevolle bestanden.
  Persoonlijk, eerlijk en betaalbaar. Na een gratis diagnose van je probleem leveren wij snel herstel. Geen data? Geen kosten!

  Datarecovery process!

   

  Wij helpen je in vele gevallen van dataverlies: van gecrashte harddisks en stroomstoringen tot gewiste bestanden en kapotte usb-sticks.
  Er is een oplossing voor elk probleem.

  voor meer info klik hier