Meer data voor minder geld! Data recovery
 • Cleanroom datarecovery

 • Labo

   

  Wij beschikken over een eigen labo, dit om harde schijven die fysische schade hebben te kunnen demonteren en zo te herstellen dat deze terug toegankelijk worden en zo data recovery te kunnen uitvoeren.

 • Databytes-data recovery

 • Cleanroom datarecovery

   

  Eigen cleanroom datarecovery hersteldienst!

  Cleanroom datarecovery is de beste wijze van recoveren, omdat er wordt uitgegaan van het worst-case scenario. De schijf wordt gedemonteerd,
  eventuele defecten verholpen. Een leesarm en leeskoppen waar nodig vervangen en pas als de schijf technisch gezien zo goed als mogelijk gemaakt is, wordt geprobeerd om de data te recoveren

  wanneer heb je een cleanroom labo nodig? Tikkende harde schijf, niet meer zichtbaar in windows, je hoort de schijf draaien en daarna weer stoppen, computer start in zijn geheel niet meer op… De harde schijf is stuk. Maar deze is alleen te repareren in een CleanRoom.

  Helaas zijn cleanrooms kostbaar en zijn de mensen die in deze cleanrooms werken  echte specialisten. Dit zorgt er voor dat dergelijke recovery’s vaak duur is. Bij ons hoeft dat niet zo te zijn, wij zijn zo’n 30% goedkoper dan de markt prijs.

  Veel data recovery bedrijven sturen de harde schijven op (meestal naar een cleanroom data recovery in het buitenland)

  en dit brengt nog een extra kost met zich mee en deze wordt door gerekend aan de klant.

  Wij beschikken over een hypermoderne ISO gecertificeerde, Onze cleanroom datarecovery labo voldoet aan de standaard eisen: ISO 5 CLASS 100 CLEANROOM.